Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe site

NOTĂ DE INFORMARE

privind prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de către

SC SAPPHIRE ELEGANT SRL

 

  1. Site-ul scalla.ro aparține SC SAPPHIRE ELEGANT SRL cu sediul în localitatea Șoimuș,  nr. 410 A, Incinta târg auto, hala 4, jud. Hunedoara, e-mail scalla.boutique@gmail.com.
  2. Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal: SC HORUS SIGMA CONSULT SRL, e-mail horusconsult2019@gmail.com.
  3. Scopurile și temeiul juridic în care sunt prelucrate datele cu caracter personal

Conform art. 13 din Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, vă informăm că prelucrăm date cu caracter personal în scopul asigurării funcționalității site-ului și pentru a comercializa produsele prezentate pe acesta.

Nu colectăm datele persoanelor care nu au împlinit vârsta de 16 ani. În cazul în care nu ați împlinit această vârstă vă rugăm să nu introduceți date pe acest site.

Pentru a asigura funcționarea site-ului și a comercializa produsele noastre prelucrăm datele cu caracter personal colectate direct de la dumneavoastră, cu următoarele scopuri și temeiuri juridice:

  • IP-ul (numărul unic de identificare ) și datele de localizare (localitatea) ale dispozitivului de pe care accesați site-ul,  temeiul juridic al prelucrării fiind art. 6 alineatul 1 litera (f) din Regulament, respectiv interesul legitim al societății de  a-l proteja împotriva unor acțiuni ilegale și prevenirea tentativelor de fraudă,;
  • Date personale utilizând cookie sau tehnologii similare pentru asigurarea funcționalității site-ului ca magazin on-line, analiza comportamentului vizitatorilor acestuia și derularea unor acțiuni de marketing și publicitate, temeiul juridic fiind art. 6 alineatul 1  litera (a) din Regulament, respectiv consimțământul dumneavoastră exprimat prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului „ACCEPT” după ce ați fost informat prin mesajul afișat la deschiderea paginii web. Mai multe detalii privind aceste aspecte găsiți în Politica de cookie;                                               
  • Adresa de e-mail pentru a vă transmite comunicări referitoare la oferte promoționale, reduceri și alte comunicări comerciale, temeiul juridic fiind art. 6 alineatul 1 litera (a) din Regulament, respectiv consimțământul dumneavoastră exprimat prin introducerea adresei în secțiunea „ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER” sau prin bifarea căsuței „CLICK AICI SA AFLI PRIMUL DESPRE OFERTE SI REDUCERI!”;
  • Numele, prenumele, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare a produselor achiziționate, parolele, indiciile pentru parole și informațiile de securitate similare folosite pentru autentificare și pentru accesarea contului (procesare comenzi, expediere și livrare produse) temeiul juridic fiind art. 6 alineatul 1  litera (b) din Regulament, respectiv executarea contractului de vânzare a produselor.

 

Conform art. 14 din același act normativ, vă informăm că prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv numele, prenumele și detalii privind efectuarea plății/livrării, primite de la colaboratorii noștri prin care asigurăm serviciile de plăți on-line și livrare la domiciliu, temeiul juridic al prelucrării fiind art. 6 alineatul 1  litera (b) din Regulament, respectiv executarea contractului de vânzare a produselor .

 

  1. Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt societățile comerciale cu care colaborăm pentru funcționarea și administrarea site-ului, plăți on-line, livrare produse, contabilitate sau care furnizează alte servicii de sprijin pentru realizarea obiectului nostru de activitate. Datele cu caracter personal pot fi transmise autorităților publice care au atribuții legale de control asupra activității noastre.

Precizăm că pentru efectuarea plăților on-line sunteți direcționat direct către site-ul furnizorului de plăți, SC Netopia Payments SRL, datele introduse pe site-ul acestui operator intrând sub incidența politicii de confidențialitate pe care o găsiți accesând https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate . Societatea noastră primește doar confirmarea efectuării plății de către dumneavoastră așa cum am precizat la punctul 3.

  1. Transferul către o țară terță

Întrucât serviciile de funcționare și găzduire a site-ului sunt asigurate de  Shopify Inc,  Canada, această societate este unul dintre destinatarii datelor cu caracter personal, în acest caz  fiind aplicabilă politica de confidențialitate a acestei firme pe care o puteți consulta accesând https://www.shopify.com/legal/privacy.

În legătură cu acest destinatar, precizăm că transferul intră sub incidența DECIZIEI COMISIEI EUROPENE din 20 decembrie 2001 care stabilește că în Canada este  asigurat un nivel de securitate corespunzător pentru datele cu caracter personal. Mai multe detalii și o copie a acesteia găsiți accesând https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/?uri=CELEX:32002D0002&from=en și https://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1272.

 

  1. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stocate o perioadă limitată de timp, respectiv atât timp cât avem obligația legală de a păstra documentele financiar contabile în arhiva societății (în general 10 ani) ori cât timp sunt necesare pentru a ne proteja interesele legitime.

 

  1. Drepturile dumneavoastră

Conform art. 12-22 din Regulament beneficiați de următoarele drepturi:

  1. Informare şi acces la date cu caracter personal;
  2. Rectificarea şi ștergerea datelor cu caracter personal;
  3. Dreptul la restricționarea prelucrării;
  4. Dreptul la portabilitatea datelor;
  5. Dreptul la opoziție;
  6. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.

 

Aceste drepturi pot fi exercitate în condițiile stabilite de Regulament, prin transmiterea unei solicitări scrise  la sediul societății din  Șoimuș,  nr. 410 A, Incinta târg auto, hala 4, jud. Hunedoara sau la  adresa de  e-mail scalla.boutique@gmail.com .

Conform art. 38 alineatul (4) din Regulament puteți  contacta responsabilul cu protecția datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor personale şi la exercitarea drepturilor menționate mai sus, la adresa de e-mail  horusconsult2019@gmail.com.

  1. În situațiile în care prelucrarea datelor dumneavoastră se realizează conform 6 alineatul 1 litera (a) din Regulament(consimțământ),  aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment,  fără a afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acestuia.

Puteți să vă exercitați acest drept urmând instrucțiunile din această informare și/sau Politica de cookie ori solicitând sprijinul nostru la adresele de contact indicate.

  1. În cazul în care apreciați că drepturile dumneavoastră au fost încălcate aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal utilizând formularul special destinat de pe site-ul acesteia https://www.dataprotection.ro/?page=Plangeri_RGPD&lang=ro

 

  1. În cazul în care refuzați punerea la dispoziție a datelor cu caracter personal prelucrate în temeiul art. 6 alineatul 1 litera (b) din Regulament, respectiv pentru executarea contractului de comercializare a produselor, nu va mai fi posibil să achiziționați bunurile comercializate de societatea noastră.

 

  1. SC SAPPHIRE ELEGANT SRL nu realizează procese decizionale automatizate incluzând crearea de profiluri sau alte acțiuni similare de profilare a persoanelor vizate.
To Top