Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea, inregistrarea si cumpararea produselor de pe www.scalla.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor astfel cum sunt detaliate in paragrafele urmatoare. Oricine acceseaza site-ul confirma ca a citit si este de acord cu aceste conditii. In cazul in care nu esti de acord cu acesti termeni si conditii prezentate mai jos, te rugam sa nu accesezi site-ul www.scalla.ro, care va fi denumit in continuare Scalla.

Site-ul Scalla (www.scalla.ro) este operat de societatea S.C. SAPPHIRE ELEGANT S.R.L. cu sediul in Comuna Soimus, jud. Hunedoara, nr. 410A, Incinta targ auto, Hala 4, cod postal 337450
CUI: 39963383 inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J20/1243/2018.

Acest site este administrat de Scalla. De-a lungul site-ului, termenii "noi", "noua" și "noștri" se referă la Scalla. Scalla oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici.

Cand vizitați site-ul nostru și cumpărați ceva de la noi, sunteți angajat în "Serviciul nostru" și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termenii și condițiile", "Termenii"), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici menționati aici și / sau disponibili prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând, fără limitare, utilizatorii care sunt vizitatori, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului.

Site-ul Scalla (www.scalla.ro ) este găzduit de Shopify Inc. Acestea ne furnizează platforma online de comerț electronic, care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la site-ul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin publicarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI MAGAZIN ONLINE

Fiind de acord cu acești Termeni și condiții, considerați că sunteți cel puțin vârsta de 16 ani.
Este posibil să nu utilizați produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici sa incalcati legile din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la, legile privind drepturile de autor).
Nu transmiteți viermi, viruși sau coduri de natură distructivă.
O încălcare a oricăror dintre Termeni va duce la încheierea imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.
Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificările aduse și adaptate la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, sa replicati, să vindeți, să revindeti sau să exploatați nici o parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice persoană de contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, .
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATETEA, COMPLETITUDINEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie folosit ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse primare, mai precise, mai complete sau mai timpurii de informații.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.
Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau Servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. va fi corect.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă dacă este interzisă.
Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va satisface așteptările dvs. sau că orice eroare a Serviciului va fi corectată.

SECȚIUNEA 6 - ACURATETEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI A INFORMAȚIILOR CONTULUI

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o plasati cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit sau debit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați date curente, complete și exacte de cumpărare și de cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit / debit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

SECȚIUNEA 7 - UNELTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu monitorizăm și nici nu avem niciun control și nici o contribuție.
Recunoașteți și sunteți de acord că oferim accesul la astfel de instrumente "ca atare" și "asa cum este disponibil", fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici un fel de aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezulta din utilizarea sau folosirea instrumentelor opționale unor terțe parti.
Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în totalitate pe propriul dvs. risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și că sunteți de acord cu termenii prevazuti de instrumentele terțe.
Putem, de asemenea, să oferim în viitor servicii și / sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI DE PARTENERI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenite de la terțe părți.
Link-urile terților pe acest site vă pot îndruma către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.
Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE DEPUNERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite depuneri specifice (de exemplu, intrări de concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, "comentarii"), sunteți de acord că putem oricând, fără restricții, să editam, să copiem, să publicam, să distribuim, să traducem și să utilizam în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care ni le transmiteți. Putem și nu avem nici o obligatie (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătim compensații pentru orice observații; sau (3) să răspundem la orice comentarii.
Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, la discreția noastră, ca fiind ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomniatoare, defăimătoare, pornografice, obscene sau în alt mod neadecvate sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții .
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu încalcă nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv dreptul de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale abuzive sau altfel ilegale sau obscene sau conțin vreun virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Este posibil să nu utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât pe dvs. sau să vă induceți în eroare pe noi sau pe terți în legătură cu originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu ne asumam nici o raspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastra sau de orice terta parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Furnizarea de informații personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vedea Politica de confidențialitate click AICI.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITATI ȘI OMISIUNI


Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului, care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere a produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați plasat comanda) .
Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile din Serviciu sau de pe orice site web, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nicio dată actualizată sau actualizată aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termeni și condiții, este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) solicitarea altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale, internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen: orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau invaliditate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice fel care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, a altor site-uri sau Internet; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, accesare cu crawlere sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice site web asociat, altor site-uri sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNTAREA LA GARANȚII; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Noi nu garantăm si nu reprezentăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere.
Sunteți de acord că, din când în când, putem să eliminăm serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau să anulam serviciul în orice moment, fără să vă anunțăm.
Sunteți de acord în mod expres că riscul folosirii sau imposibilitatea de utilizare a serviciului vă aparține in totalitate. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor expres stabilite de noi) furnizate "ca atare" și "disponibile" pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, expres sau implicit, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și neîncălcarea.
Scalla, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau furnizorii de licențe nu sunt răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau de orice fel, inclusiv, fără limitare, profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delictuală (inclusiv neglijență), răspunderea strictă sau altfel, provenite din utilizarea oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierderi sau pagube de orice fel apărute ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod disponibil prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră este limitată la cea mai mare măsură permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - DESPAGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să oferiti o clauza inofensiva lui Scalla și societatile-mame, filiale, afiliați, parteneri, ofițeri, directori, agenți, contractori, licențiatori, furnizori de servicii, subcontractanți, furnizori, stagiari și angajați, taxe de avocat făcute de orice terță parte din cauza încălcării acestor Termeni de serviciu sau a documentelor pe care le încorporează prin referință sau a încălcării oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - SEPARABILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inaplicabilă va fi considerată separată de acești Termeni si Conditii, iar această determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 - REZILIEREA

Obligațiile și responsabilitatile părților, suportate înainte de data rezilierii, rămân în vigoare în cazul rezilierii prezentului acord.
Acești Termeni de utilizare sunt valabili numai dacă și până când nu sunt definiți de către dvs. sau noi. Puteți renunța la acești Termeni și condiții în orice moment prin a ne notifica că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.
În cazul în care, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat, să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni și condiții, putem, de asemenea, să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate pana la, si inclusiv data încetării; și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - INTREGUL ACORD

Eșecul de a exercita sau de a impune orice drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.
Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane , fie oral, fie scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate impotriva partii de redactare.

 
SECȚIUNEA 18 - REGLEMENTAREA DREPTURILOR

Acești Termeni si Conditii și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii trebuie să fie guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului Web sau a Serviciului în urma postării oricărei modificări a acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările despre Termeni și condiții trebuie trimise la adresa scalla.boutique@gmail.com.

To Top